Året på Skovbogård

På Skovbogård er der en lang række traditionsrige arrangementer, både for pensionærer, rideskoleryttere og pårørende. Opslag om de enkelte arrangementer kan løbende findes i stalden eller under kalenderen for indeværende år. Du kan også læse mere og se billeder fra arrangementerne på vores Facebookside.

Generalforsamling
Klubbens bestyrelse og medlemmer til diverse udvalg vælges

Forårs-arbejdsdag
Skovbogård gøres forårsklar – her er både plads til at støve af og lege med de større maskiner. Dagen afsluttes med pizza på gårdspladsen eller i stalden.

Figurridning
En festlig opvisningsdag, hvor rideskolerytterne viser venner og familie, hvad de har lært. Arrangementet foregår over to dage – første dag er klargøring af ponyer og udstyr, anden dag er der show.

Pinsetur
Pinsesøndag ser vi solen stå op fra hesteryg og rider en fælles tur i skoven. Efterfølgende er der morgenmad og kaffe på gårdspladsen.

Ridelejr i sommerferien
Et par festlige dage, fulde af ponyer og hygge. Udelukkende for klubbens egne ryttere.

Efterårs-arbejdsdag
Skovbogård gøres vinterklar – her er både plads til at støve af og lege med de større maskiner. Dagen afsluttes med pizza på gårdspladsen eller i stalden.

Ryttermærke-undervisning
I løbet af efteråret og frem mod jul undervises i Dansk Rideforbunds ryttermærker. Både praktisk og teoretisk undervisning varetages af voksne undervisere.

Aktiviteter i efterårsferien
For klubbens egne ryttere er der aktiviteter som eks. kvadrille, ponygames eller ridelejr.

Julearrangement
Ryttere, venner og familie inviteres til en hyggelig julefest, hvor der skal leges og danses om det store træ i ridehuset. Julemanden plejer også at komme forbi.

Juletur
Om formiddagen den 24. december er der jule-skovtur (eller kvadrille, afhængigt af vejret). Efterfølgende er der juleboller og kakao i rytterstuen.

Nytårstur
Om formiddagen den 31. december er der nytårs-skovtur (eller kvadrille, afhængigt af vejret). Efterfølgende står den på kaffe og et glædeligt nytår.