Hestevognskørsel

Skal du holde bryllup, konfirmation eller blot invitere familien på en hyggelig hestevognstur i Freerslev Hegn?

Vi har både større vogne og mindre kareter, så der er god mulighed for at finde en løsning, som passer til dit arrangement. Blandt vores kareter er en smuk original bryllupskaret 1892.

Vognene trækkes af vores seks sorte oldenborgere: Lando, Fabian, Rex, Gismo, Laban og Claes. De kan både gå som to – og firspand.

For bestillinger og nærmere information ring til Lise Bergstrand-Poulsen på tlf. 22393680. Du er også altid velkommen til at ringe vedrørende særarrangementer.

Nedenfor kan du se et udvalg af mulighederne:

Skovture i Freerslev Hegn
Prisen omfatter en times kørsel i en hestevogn med plads til max 16 personer. Det er muligt at bestille flere vogne. Afgang fra Skovbogård Ridecenter. Pris: 2.000 kr.

Konfirmationskørsel
Kørsel af konfirmand og evt. gæster.
Pris: fra 3.000 kr. (vogn med plads til 4 personer) / fra 3.500 kr. (vogn med plads til 5-16 personer). Prisen afhænger af køreradius fra Skovbogård Ridecenter.

Bryllupskørsel i brudekaret
Bryllupskørsel i original bryllupskaret fra 1892.
Pris: fra 5.000 kr. (karet trukket af 2 heste)/ fra 10.000 kr. (karet trukket af 4 heste). Prisen afhænger af køreradius fra Skovbogård Ridecenter.

Børnefødselsdage
Prisen omfatter en times kørsel i en hestevogn med plads til max 16 personer. Det er muligt at bestille flere vogne. Afgang fra Skovbogård Ridecenter.
Pris: 1.500 kr. for medlemmer af Skovbogård Rideklub /2.000 kr. for andre.

Skovbogård Ridecenter ligger på Harløsevej 167, 3400 Hillerød – direkte op ad skoven Freerslev Hegn.